Novice


SpletnaAGRA

Spoštovani razstavljavci in poslovni partnerji,

bodite prisotni na Spletni AGRI 2020. Na nov in drugačen način boste tako lahko na spletnih kanalih družbenih omrežij in v klasičnih medijih dosegli svojo ciljno publiko in najširši krog javnosti. Obiskovalce vabimo, da se nam tokrat namesto v Gornji Radgoni pridružijo, kjer koli že bodo. 

Uspešne spletne povezave pa bomo tokrat lahko namesto 6 dni spletali kar 6 mesecev. V želji, da s prvo Spletno AGRO skupaj pospešimo korake, ki so nam zastali ter izboljšamo poslovno letino, vas prijazno pozdravljamo.

preberi več

STIHL Slovenija - nagradna igra

NAGRADNA IGRA STIHL

Sodelujte v nagradni igri STIHL in osvojite STIHL termo torbico za steklenico.

Vse kar morate storiti je, da obiščete našo FB stran www.facebook.com/unicommercedoo/ in na njej odgovorite na nagradno vprašanje:

Koliko let se podjetje Unicommerce d.o.o. že udeležuje sejma AGRA?

preberi več

ZSPM - svetovni dan duševnega zdravja

Zveza slovenske podeželske mladine je obeležila svetovni dan duševnega zdravja

preberi več

OPARA - NAGRADNA IGRA

Z NAGRADNO IGRO DO SODOBNE MOTORNE ŽAGE! 

preberi več

Spletni seminar Zveza slovenske podeželske mladine

6. 10. 2020 OB 20.00 SPLETNI SEMINAR ZVEZE SLOVENSKE PODEŽELSKE MLADINE: ABC O MLADEM PREVZEMNIKU

preberi več

Agra bo tudi v živo

Agra bo tudi v živo

Agra, ki je letos na spletu, bo od 25. do 27. septembra goste sprejela tudi v živo. Na sejmišču Pomurskega sejma v Gornji Radgoni bo festival dogodivščin, v okviru katerega so pripravili več posvetov, predavanj in delavnic, izmenjavo semen in pridelkov, predstavili bodo tudi tamkajšnje sejemske vrtove.

preberi več

Poučne dogodivščine v sončnih vrtovih Pomurskega sejma

VZORČNI VRTOVI

Kljub epidemiji novega koronavirusa smo tudi letos na sejmišču v Gornji Radgoni zasadili prelepe in poučne vzorčne vrtove. Sejem AGRA, ki ga v fizični obliki nadomešča sejem v spletni obliki, bodo od 25. do 27. septembra dopolnili Festival dogodivščin in Dnevi sejemskih vrtov. Obiskovalci si bodo lahko pod strokovnim vodstvom brezplačno ogledali osrednji sejemski vrt Biotehniške šole Rakičan, vrtove Permakulturnega centra Pomurskega sejma in poligon Zeleni dragulji narave. V zelenih oazah trajnostne pridelave jih pričakuje pester program dogajanja z delavnicami, izmenjevalnicami semen in dobrin, predavanji in debatami ob polni mizi pridelkov. Dogodki so brezplačni, za potrebe organizacije pa se je potrebno prijaviti .

preberi več

Strokovni partnerji